Webshop ontwikkeling (WooCommerce)

Perfect voor webshops tot €2M omzet/jaar

WooCommerce webshop ontwikkeling

De kern van je digitale strategie wordt gevormd door de website of webshop van jouw merk. Het ontwikkelen van een website is dan ook geen klein project.

Daarom starten we bij het ontwikkelen van een website altijd vanuit het OMPC. Pas wanneer we een goed beeld hebben van de persona’s en de marketingstrategie, bepalen we welke rol de website hierin gaat vervullen.

Deze stap wordt door veel organisaties (en marketingbureau’s) overgeslagen, waardoor de website uiteindelijk nauwelijks bijdraagt aan de grotere doelen voor jouw merk. Onze klanten geven dan ook aan dat ze dit het meest waardevol vinden aan het traject.

We zouden op deze pagina kunnen opscheppen over ons designtalent en technische kennis, maar we vinden het leuker als je gewoon wat van onze cases bekijkt.

gust
Vraag een gesprek aan

Heb je een project dat je graag met ons wil bespreken? Vraag een vrijblijvend telefoongesprek aan. Aan de hand van jouw aanvraag kijken we of er een match is en plannen we het gesprek in.

Neem vrijblijvend contact op

FranklinCovey

Met eigen ontwikkelde producten en trainingen is FranklinCovey de wereld marktleider in het helpen van organisaties bij het behalen van resultaten waar een verandering van gedrag benodigd is. Succesvol veranderingen in gedrag doorvoeren geeft volgens FranklinCovey het meest duurzame concurrentie voordeel dat er is. Ze zijn het meest bekend van het boek ‘The 7 habits of highly effective people’.

FranklinCovey

Vragen over dit product?

We spreken graag met je over het ontwikkelen van een website. Bel of mail ons gerust om je vragen te stellen of even te sparren of dit product voor jou het juiste is.

Neem vrijblijvend contact op