SEA

Direct zichtbaarheid in zoekmachines

Search Engine Advertising (ofwel, het adverteren op zoekmachines) heeft een aantal grote voordelen. Om te beginnen biedt het vaak direct resultaat en traffic. Met de juiste targeting en biedingen helpen we je snel bovenaan de resultaten op Google en Bing.

Daarnaast kunnen we ons specifiek richten op mensen met een koop-intentie. Het verkeer wat vanuit SEA op de website komt, brengt daardoor vaak een hoog conversiepercentage met zich mee.

Het nadeel is dat inmiddels erg veel organisaties en merken hun weg naar SEA hebben gevonden. Daardoor is het niet altijd meer rendabel om hier te adverteren. We zullen daarom altijd prognoses maken en kritisch beoordelen of dit kanaal de juiste stap is voor jouw merk.

jean paul
Vraag een gesprek aan

Heb je een project dat je graag met ons wil bespreken? Vraag een vrijblijvend telefoongesprek aan. Aan de hand van jouw aanvraag kijken we of er een match is en plannen we het gesprek in.

Neem vrijblijvend contact op

Walra

Walra is een grote speler in huishoudtextiel voor consumenten. De samenwerking heeft een speciale plek in ons hart: de eerste website die we voor Walra gebouwd hebben, was één van onze eerste grote projecten ‘back in the day’ (2013). De samenwerking loopt inmiddels al ruim 7 jaar, waarbij we in 2018 ook weer de nieuwe website hebben mogen ontwikkelen.

Walra

Vragen over dit product?

We spreken graag met je over het inzetten van search engine advertising. Bel of mail ons gerust om je vragen te stellen of even te sparren of dit product voor jou het juiste is.

Neem vrijblijvend contact op