Over ons

Wij zijn no.dots en we hebben ongelooflijk veel passie voor wat we doen. Met een team van jonge en extreem gedreven medewerkers werken we aan toffe projecten.

Onze kernwaardes

We werken vanuit onze drie kernwaardes, aan de hand waarvan we onszelf graag beschrijven.

marijn en thomas

Integriteit

Omdat er teveel bullshit beloofd wordt in de digitale wereld. Resultaten in onze branche worden vaak te rooskleurig gepresenteerd, gouden bergen worden beloofd en ‘fake it till you make it’ is een houding die veel digital agencies niet vreemd zijn. Wij vinden integriteit belangrijk. Fouten voorkomen is niet altijd mogelijk, eerlijk zijn daarentegen wel. Daarom lees je in de ervaringen van onze klanten op onze website ook wat er minder goed ging, of wat er beter kon. Want niet alles verloopt vlekkeloos. En dat is niet erg, zolang je integer bent, en eerlijk bent over wat je van elkaar mag verwachten. Kortom: wanneer je leiderschap neemt, op ieder moment.

Leiderschap

Je kunt pas dingen veranderen wanneer je bereid bent er verantwoordelijkheid voor te nemen. Ook al liggen omstandigheden buiten je cirkel van invloed, je kunt altijd kiezen hoe je ermee om gaat. We hebben een hekel aan ‘van het kastje naar de muur’. Daarom is leiderschap iets wat je van ons mag vragen en verwachten. Daar tegenover staat dat we hetzelfde van jou verlangen. Want wanneer we samen het heft in handen nemen, is haast niets onmogelijk.

Passie

De meeste van ons hebben het geluk dat we op jonge leeftijd al wisten dat we dit werk wilde doen. Elk teamlid is opgegroeid in het digitale tijdperk en voor ons allen voelt ons werk als een hobby. Cliché? Misschien wel, maar zeker niet minder waar. Daarom vind je altijd nog wel een verdwaalde medewerker rond 20.00 op kantoor. En meestal om 22.00 ook nog wel. Dit is de reden waarom we exclusief werken voor merken en organisaties die hun eigen product ontwikkelen. Want daar vinden we gelijkgestemden. Mensen die met evenveel liefde werken aan hun product, als wij aan het onze.

Meet the team

marijn

Marijn Kortstra

Founder

marijn

Marijn Kortstra

27, Founder

Toen ik van de ING een ‘bizznizz’-koffer kreeg om ‘meer zakgeld’ te verdienen was ik verkocht aan het ondernemen. Ik was destijds 10 jaar en besloot op bestelling appeltaarten te gaan verkopen. Het was fantastisch om iets op te zetten waar ik plezier in had – destijds was dat vooral het bakken van taarten.

Het bouwen van websites is iets wat ik ook van jongs af aan doe; mijn eerste is van toen ik 7 jaar oud was, met vette regenboogkleuren. Toen ik op mijn 14e ziek werd en niet meer naar school kon, heb ik op mijn 15e besloten om no.dots op te starten.

Hoewel het een lange weg is geweest, ben ik inmiddels helemaal hersteld. In die weg hebben veel lessen gezeten voor mij. Over het pakken van eigen verantwoordelijkheid, over durven dromen en limietloos durven denken. Veel van deze lessen en kernwaarden heb ik meegenomen in de ontwikkeling van no.dots.

lars

Lars Taheij

Teamlead Marketing

lars

Lars Taheij

30, Teamlead Marketing

In mijn master Economische Psychologie kon ik de passie voor het menselijke gedrag en de voorliefde voor retail en ondernemerschap ideaal combineren. Deze passie zet ik nu in als performance specialist bij no.dots, waarbij ik jou graag help met het halen van jouw doelen!

Quirine Wissink

Performance specialist

Quirine Wissink

31, Performance specialist

Als kind werd ik al zielsgelukkig van bedrijfsideeën uitdenken, plannen en structuur aanbrengen. Zo lagen mijn kleurtjes in groep 8 al op volgorde van de regenboog in het doosje en startte ik op mijn 18e mijn eerste eigen bedrijf. Sinds juni 2022 ben ik werkzaam als performance marketeer bij no.dots. Ik kende het bedrijf al omdat ik een paar jaar geleden wat freelance klussen voor no.dots heb mogen oppakken. De prettige, gezellige en warme sfeer die er heerst ben ik nooit vergeten en ik ben dan ook super blij dat ik hier nu ‘echt’ werk! Nog wat (fun)facts over mij:  Muziek is mijn passie! Ik zing zelf en ga graag naar concerten toe. Ik woon samen in Tilburg met mijn vriend Rik en onze twee katten, Nala en Obediah. Pasta met kaas is mijn fave eten!  Mijn lievelings-vakantiebestemming is Noord-Amerika.  In mijn vrije tijd game ik graag. Ik speel graag RDR2, GTAV, Project Zomboid, Stardew Valley en the Sims.  Notion is mijn favoriete tool en ik plan hier mijn hele leven in. 😉

Mick Berkhout

Teamlead Development

Mick Berkhout

27, Teamlead Development

Mick is zó druk aan het programmeren, dat zijn tekst binnenkort nog moet volgen!

koen

Koen Dolron

Full Stack Developer

koen

Koen Dolron

27, Full Stack Developer

Op 15 jarige leeftijd begon ik het met het maken van visuals en teasers voor het jaarlijkse festival dat mijn broers organiseerde. Tijdens mijn opleiding CMD heb ik m’n eigen bedrijf opgericht, waarmee ik de branding en websites voor bedrijven verzorgde. Ik merkte vaak dat mijn ideeën voor websites vaak groter waren dan mijn kennis om het ook te verwezenlijken. Na heel veel uitzoeken, fouten maken, vloeken en herhalingen kreeg ik het uiteindelijk onder de knie; het programmeren van websites.

Toen m’n opleiding erop zat, besloot ik bij een klein, jong en gedreven bureau aan de slag te gaan als Full Stack developer en daarnaast te blijven freelancen. Zo kon ik de nodige kennis opdoen om vervolgens mijn eigen kleine, jonge en gedreven bureau op kon zetten. Na een aantal maanden merkte ik dat de collega’s, projecten en het gevoel van no.dots zo goed bij mij aansloten dat ik mijn freelance werk heb neergelegd en full-time bij no.dots aan de slag ben gegaan.

Bryan Vullers

Bryan Vullers

Full Stack Developer

Bryan Vullers

Bryan Vullers

23, Full Stack Developer

Als Fullstack developer mag ik bij nodots mijn dromen waarmaken! Ik bouw samen met mijn toffe collega’s aan de allervetste websites! Verder kan ik uren knutselen en praten over mijn auto’s en motoren, houd ik ook van een avondje stappen en vind ik spannende films/series ook zeker niet verkeerd. Personal quote: ‘Can we build it? Yes we can!’

Bianca Schutjes

Project Manager

Bianca Schutjes

34, Project Manager

Ik ben graag het cement dat de boel bij elkaar brengt en houdt. Dat was vroeger al zo en dat is nu nog steeds zo. Structuur en overzicht bewaren passen bij mij. Onderdeel uitmaken van een team, om samen tot de best mogelijke resultaten te komen, doe ik het liefst. Na mijn opleiding HBO Communicatie (marketing richting) ben ik aan de slag gegaan als communicatie medewerker, daarna als social media expert en influencer marketeer. Vanuit daar ben ik in het project management gerold. Sinds ik als project manager werkzaam ben bij no.dots, hou ik mij voornamelijk bezig met het managen van al onze development projecten en ben ik het aanspreekpunt voor onze klanten.

Erwin van Lieshout

Online Marketeer

Erwin van Lieshout

32, Online Marketeer

Op 12 jarige leeftijd begon ik met het maken van websites. Toen der tijd was dit nog één achtergrondkleurtje met een stukje tekst. Dit groeide uit tot webshop waaruit de interesse in digital marketing is ontstaan. Inmiddels ben ik niet weg te slaan uit de e-commerce wereld waarin ik nieuwe innovaties en automatisering van marketing de leukste uitdaging vindt.

Aylin Nederlof

Full-Stack Developer

Aylin Nederlof

1, Full-Stack Developer

Aylin is zó druk aan het programmeren, dat haar tekst binnenkort nog moet volgen!

Jeffrey

Jeffrey von Grumbkow

Back-end developer

Jeffrey

Jeffrey von Grumbkow

33, Back-end developer

Jeffrey is zó druk aan het programmeren, dat zijn tekst binnenkort nog moet volgen!

Hasan Hussein

Werkstudent

Hasan Hussein

23, Werkstudent

Hasan is zó druk aan het programmeren, dat zijn tekst binnenkort nog moet volgen!