Affiliate marketing

Zichtbaarheid verhogen via andere sites

Met affiliatemarketing worden je producten zichtbaar op andere websites. In sommige gevallen kunnen de producten daar direct worden gekocht (bol.com/amazon.de), in andere gevallen wordt de uiteindelijke conversie op de eigen webshop gemaakt.

Het voordeel is dat je bij affiliatemarketing alleen betaalt wanneer er een conversie gemaakt is. Het nadeel is dat het relatief duur is (10-15% van de conversiewaarde) in vergelijking met andere kanalen. Wanneer de marge van je product het toelaat, is het echter potentieel een grote bron van bezoekers en conversies.

We hebben veel ervaring en goede contacten met alle grote affiliatenetwerken. Door geautomatiseerd alle productinformatie te verspreiden, kunnen we affiliatemarketing meestal snel inzetten om extra traffic te genereren.

thomas
Vraag een gesprek aan

Heb je een project dat je graag met ons wil bespreken? Vraag een vrijblijvend telefoongesprek aan. Aan de hand van jouw aanvraag kijken we of er een match is en plannen we het gesprek in

Neem vrijblijvend contact op

Bold Banana

Bold Banana ontwikkelt en verkoopt backpacks met een twist. Iedere tas heeft een basiskleur, waarbij je de front-strap kunt verwisselen voor een totaal andere kleurcombinatie. Voor Bold Banana werken we in iedere fase van de OMPC: van doelgroepverfijning, social advertising, webshop ontwikkeling en het creƫren van ambassadors.

Bold Banana

Vragen over dit product?

We spreken graag met je over het inzetten van affiliatemarketing. Bel of mail ons gerust om je vragen te stellen of even te sparren of dit product voor jou het juiste is.

Neem vrijblijvend contact op