E-mail marketing (automation)

Gepersonaliseerd en geautomatiseerd

Voor de meeste van onze klanten versturen wij de (gepersonaliseerde) mailings. Het versturen van e-mails is nog steeds een extreem effectieve manier om in contact te blijven met je bestaande klanten. Ook voor het opwarmen van potentiële klanten of leads is het versturen van mailings ideaal.

Als ontwikkelpartner van Spotler hebben we veel ervaring met de mogelijkheden die personalisatie en (automated) e-mail marketing te bieden hebben. Natuurlijk hebben we ook met andere systemen, waaronder Drip en ZoHo, veel ervaring. Koppelen aan een webshop, CRM of ERP is daardoor geen probleem.

marijn
Vraag een gesprek aan

Heb je een project dat je graag met ons wil bespreken? Vraag een vrijblijvend telefoongesprek aan. Aan de hand van jouw aanvraag kijken we of er een match is en plannen we het gesprek in.

Neem vrijblijvend contact op

FranklinCovey

Met eigen ontwikkelde producten en trainingen is FranklinCovey de wereld marktleider in het helpen van organisaties bij het behalen van resultaten waar een verandering van gedrag benodigd is. Succesvol veranderingen in gedrag doorvoeren geeft volgens FranklinCovey het meest duurzame concurrentie voordeel dat er is. Ze zijn het meest bekend van het boek ‘The 7 habits of highly effective people’.

FranklinCovey

Vragen over dit product?

We spreken graag met je over je e-mail marketing (en de automatisering daarvan). Bel of mail ons gerust om je vragen te stellen of even te sparren of dit product voor jou het juiste is.

Neem vrijblijvend contact op