FranklinCovey boeken

Het ultieme onderscheidend vermogen

Met eigen ontwikkelde producten en trainingen is FranklinCovey de wereld marktleider in het helpen van organisaties bij het behalen van resultaten waar een verandering van gedrag benodigd is. Succesvol veranderingen in gedrag doorvoeren geeft volgens FranklinCovey het meest duurzame concurrentie voordeel dat er is. Ze zijn het meest bekend van het boek ‘The 7 habits of highly effective people’.

Overtuigen en zichtbaarheid

Vanaf de start heeft FranklinCovey een goed beeld van hun doelgroep. Hun producten zijn tot in perfectie uitgewerkt, van begin tot eind. We richten ons daarom samen met hen op de twee middelste fases van het Online Marketing Potential Canvas: overtuigen en zichtbaarheid.

Klant

FranklinCovey


Services
  • transfer
  • visibility
  • transfer

Websiteontwikkeling

FranklinCovey US heeft voor de rest van de wereld een format aangeleverd voor het ontwikkelen van de nieuwe website. Vanaf hier is no.dots ingesprongen en hebben we de nieuwe website van FranklinCovey verder doorontwikkeld op WordPress.

De grootste uitdaging hierbij is het consistent vormgeven van de vele content: circa 75 pagina’s. Daarnaast is de gehele website multilingual uitgevoerd. Ook de Belgische website is opgezet aan de hand van de Nederlandse website.

Ook samen zo’n vet project neerzetten?

Vraag dan een vrijblijvend telefoongesprek aan, we horen graag meer over jouw project. Aan de hand van jouw aanvraag kijken we of er een match is en plannen we het gesprek in.

Vraag een gesprek aan