Social Media Marketing

Target de juiste doelgroep

Voor veel van onze klanten levert social media op dit moment het meeste verkeer en conversies op. Toch zien we dat veel merken er nog geen gebruik van maken, ondanks dat deze manier van advertising zo ontzettend interessant is.

Door de data die social media kanalen hebben over de profielen, kan er super specifiek getarget worden. Op de basis zoals geslacht en leeftijd, maar ook op specifieke productinteresses en demografie.

SMM is vooral interessant om personen binnen je doelgroep kennis te laten maken met je merk en product. Vanuit daar kunnen we hen converteren door hen te retargetten.

In vergelijking met SEA of affiliate marketing leveren dezelfde advertentiebudgetten doorgaans meer bezoekers en conversies op. SMM is dus naast effectief, doorgaans ook een stuk goedkoper.

gust
Vraag een gesprek aan

Heb je een project dat je graag met ons wil bespreken? Vraag een vrijblijvend telefoongesprek aan. Aan de hand van jouw aanvraag kijken we of er een match is en plannen we het gesprek in.

Neem vrijblijvend contact op

Bold Banana

Bold Banana ontwikkelt en verkoopt backpacks met een twist. Iedere tas heeft een basiskleur, waarbij je de front-strap kunt verwisselen voor een totaal andere kleurcombinatie. Voor Bold Banana werken we in iedere fase van de OMPC: van doelgroepverfijning, social advertising, webshop ontwikkeling en het creëren van ambassadors.

Bold Banana

Vragen over dit product?

We spreken graag met je over social media marketing. Bel of mail ons gerust om je vragen te stellen of even te sparren of dit product voor jou het juiste is.

Neem vrijblijvend contact op