Webshop ontwikkeling (Shopware 6)

Perfect voor webshops vanaf €2M omzet/jaar

Meer dan een digitale winkel

De kern van je digitale strategie wordt gevormd door de website of webshop van jouw merk. Het ontwikkelen van een webshop brengt op veel vlakken uitdagingen met zich mee, die wij goed begrijpen.

We starten het ontwikkelen van een webshop altijd vanuit het OMPC. We creëren een goed beeld van de persona’s, de marketingstrategie en de manier waarop om wordt gegaan met ambassadorship & retentie. Pas dan kunnen we bepalen op welke manier de webshop ontworpen en ontwikkeld moet worden.

Deze stap wordt door veel organisaties (en marketingbureau’s) overgeslagen, waardoor een nieuwe webshop vaak onvoldoende oplevert. Onze klanten geven dan ook aan dat ze dit het meest waardevol vinden aan het traject.

Complexe uitdagingen en koppelingen vinden we leuk. Ook hebben we aardig wat verstand opgebouwd over de GDPR en zorgen we ervoor dat de programmatuur hiervoor compliant is.

We zouden op deze pagina verder kunnen opscheppen over ons designtalent en technische kennis, maar we vinden het leuker als je gewoon wat van onze cases bekijkt.

thomas
Vraag een gesprek aan

Heb je een project dat je graag met ons wil bespreken? Vraag een vrijblijvend telefoongesprek aan. Aan de hand van jouw aanvraag kijken we of er een match is en plannen we het gesprek in.

Neem vrijblijvend contact op

Walra

Walra is een grote speler in huishoudtextiel voor consumenten. De samenwerking heeft een speciale plek in ons hart: de eerste website die we voor Walra gebouwd hebben, was één van onze eerste grote projecten ‘back in the day’ (2013). De samenwerking loopt inmiddels al ruim 7 jaar, waarbij we in 2018 ook weer de nieuwe website hebben mogen ontwikkelen.

Walra

Vragen over dit product?

We spreken graag met je over het ontwikkelen van je webshop. Bel of mail ons gerust om je vragen te stellen of even te sparren of dit product voor jou het juiste is.

Neem vrijblijvend contact op