Strategiebepaling met OMPC

Online Marketing Potential Canvas

Het OMPC is een door ons ontwikkelde methode, waarbij alle aspecten van een digitale strategie uitgelicht worden. Ieder project starten we altijd met het bepalen van de strategie van al deze 4 fases. In sommige gevallen is deze strategie al bepaald en hoeven we deze alleen over te nemen, in andere gevallen ligt er nog niets.

Onze klanten ervaren het invullen van de OMPC als inspirerend en verhelderend. Door het invullen krijgen we een compleet beeld van de digitale strategie. Het forceert om keuzes te maken, een planning op te stellen en een koers te bepalen. Op die manier voorkom je dat je schiet met hagel, om achteraf te zien wat je hebt geraakt.

Tegelijkertijd geeft dit ons de kans om jullie merk en organisatie helemaal te doorgronden. We leven ons in, en kunnen daardoor buitengewone resultaten neerzetten.

marijn
Vraag een gesprek aan

Heb je een project dat je graag met ons wil bespreken? Vraag een vrijblijvend telefoongesprek aan. Aan de hand van jouw aanvraag kijken we of er een match is en plannen we het gesprek in.

Neem vrijblijvend contact op

Bold Banana

Bold Banana ontwikkelt en verkoopt backpacks met een twist. Iedere tas heeft een basiskleur, waarbij je de front-strap kunt verwisselen voor een totaal andere kleurcombinatie. Voor Bold Banana werken we in iedere fase van de OMPC: van doelgroepverfijning, social advertising, webshop ontwikkeling en het creƫren van ambassadors.

Bold Banana

Vragen over dit product?

We spreken graag met je over het OMPC? Bel of mail ons gerust om je vragen te stellen of even te sparren of dit product voor jou het juiste is.

Neem vrijblijvend contact op