Freedom to charge wirelessly

Zens is een innovatief bedrijf dat zich focust op de ontwikkeling en productie van draadloze opladers die het leven makkelijker maken. Geen gedoe meer met warrige kabels en volle stopcontacten. Met de draadloze opladers van Zens ervaar je vrijheid. Thuis, op kantoor of onderweg.

Rebranding

Met hun draadloze opladers weet Zens primeur na primeur te scoren: de producten zijn innovatief en lopen ver voor op de rest van de markt. De branding en webshop pasten echter qua uitstraling niet meer bij het niveau van de producten.

Klant

Zens


Services
  • visibility
  • improve
  • improve

Fundering

Terwijl gestart werd aan een rebranding in samenwerking met The Brave New Now, heeft no.dots samen met Zens de fundering gelegd voor de digitale strategie. Vanuit de rebranding hebben wij gezamenlijk gewerkt aan
een geheel nieuw UX/UI-design van de webshop.

Uitstraling

De doelstelling was om de webshop een luxe en premium uitstraling te geven en de conversieratio flink te verhogen. De uitdaging daarbij was om ook de b2b-content van Zens een prominente plek te geven. Op het resultaat zijn we trots: een verdubbelde conversieratio en een site die weer bij het merk past.

Ook samen zo’n vet project neerzetten?

Vraag dan een vrijblijvend telefoongesprek aan, we horen graag meer over jouw project. Aan de hand van jouw aanvraag kijken we of er een match is en plannen we het gesprek in.

Vraag een gesprek aan