Hét horlogebandje voor jouw Omega x Swatch MoonSwatch!

The Strap Brothers, een dynamisch team van vier jonge ondernemers met een duidelijke missie: jou de mogelijkheid bieden om jouw MoonSwatch te dragen op de manier die perfect bij jouw stijl past! Dit realiseren ze door hoogwaardige siliconen horlogebandjes aan te bieden in plaats van de originele klittenband die bij de MoonSwatch geleverd wordt. De reviews speken voor zich met een indrukwekkende beoordeling van 4,97 op 5 sterren. Ontdek hoe deze jonge ondernemers jouw horloge-ervaring naar nieuwe hoogten tillen!

3 stijlen horlogebandjes

Met horlogebandjes in drie onderscheidende stijlen en een overvloed aan levendige kleuren, is er altijd een perfecte match voor jouw MoonSwatch. Waarom siliconen? Omdat draagcomfort hun hoogste prioriteit is. Deze bandjes zijn niet alleen stijlvol, maar ook eenvoudig te reinigen en waterdicht. De kwaliteit is top! Ben je op zoek naar iets extra’s? Kies dan voor een zwarte buckle!

Klant

The Strap Brothers


Services
  • transfer
  • visibility
  • improve
  • transfer

Webshopontwikkeling

De vraag kwam in april 2023 om voor The Strap Brothers een webshop te ontwikkelen. Niet te uitgebreid, maar juist compact, zodat klanten snel bij hun doel terecht komen. Het doel: zo snel mogelijk het horlogebandje vinden dat het beste bij jouw stijl past.
Het is een website geworden met aan de voorkant een visueel sterke uitstraling, met een informatief karakter én met aan de achterkant veel functionaliteiten.

Vanwege het succes van de webshop en de marketinginspanningen werkt The Strap Brothers op dit moment hard aan het uitbreiden van hun assortiment met twee nieuwe collecties! Daarom zijn we momenteel bezig met het doorontwikkelen van hun website, om de shopping experience met twee nieuwe collecties zo optimaal mogelijk in te richten.

En voor de toekomst? Meertaligheid!

Het content management systeem van de webshop is WordPress/WooCommerce.

Ook samen zo’n vet project neerzetten?

Vraag dan een vrijblijvend telefoongesprek aan, we horen graag meer over jouw project. Aan de hand van jouw aanvraag kijken we of er een match is en plannen we het gesprek in.

Vraag een gesprek aan