Google Tag Manager (GTM) laten instellen?

Het instellen van Google Tag Manager is een flink karwei – zeker als je ook gebruik wilt maken van Server Side Tracking. Liever uitbesteden? Dat kan!

Je wilt Google Tag Manager goed instellen, maar…

Je komt er al snel achter hoe complex het is om Google Tag Manager te installeren, laat staan om alle benodigde kanalen te koppelen. Niet alleen wil je een integratie met Google Analytics, maar ook je marketingkanalen zoals Google Ads, Facebook, Instagram, TikTok en Pinterest zijn misschien wel belangrijk voor je.

Daarnaast moeten ook nog alle verschillende events goed doorgestuurd worden met de juiste data, waarbij je Google Tag Manager inrichting al aardig snel vol loopt met allerlei verschillende soorten triggers, tags en variabelen.

Je beseft je dat dit je al dagen gaat kosten, zeker als je ook nog met een server container wil werken voor server side tracking. Misschien is uitbesteden dan toch de betere optie?

Inrichting uitbesteden?

✔ Volledige inrichting van jouw Google Tag manager
✔ Alles uit handen genomen: van contact met je webpartij en installatie, tot aan server side tracking
✔ We koppelen de kanalen die je nodig hebt: van HubSpot tot TikTok

Vraag offerte aan

Offerte aanvragen

Vragen voordat je een offerte wil ontvangen?

We spreken graag met je over jouw specifieke wensen en vragen omtrent een goede Google Tag Manager integratie. Aarzel niet om contact op te nemen!

Neem vrijblijvend contact op