Ambassadorship creëren

Tevreden vs. loyaal

Als iedere klant zo enthousiast is dat hij jullie product binnen 12 maanden nog eens koopt en cadeau doet aan iemand anders, of iemand anders zó enthousiast maakt om jouw product ook te kopen, dan verdubbelen we de effectiviteit van het marketingbudget.

We kennen een aantal laagdrempelige methodes om het enthousiasme van klanten te versterken. Door deze methodes in te zetten kunnen we het aantal ambassadeurs en de retentie vergroten.

thomas
Vraag een gesprek aan

Heb je een project dat je graag met ons wil bespreken? Vraag een vrijblijvend telefoongesprek aan. Aan de hand van jouw aanvraag kijken we of er een match is en plannen we het gesprek in.

Neem vrijblijvend contact op

Bold Banana

Bold Banana ontwikkelt en verkoopt backpacks met een twist. Iedere tas heeft een basiskleur, waarbij je de front-strap kunt verwisselen voor een totaal andere kleurcombinatie. Voor Bold Banana werken we in iedere fase van de OMPC: van doelgroepverfijning, social advertising, webshop ontwikkeling en het creëren van ambassadors.

Bold Banana

Vragen over dit product?

We spreken graag met je over het creëren van ambassadeurs. Bel of mail ons gerust om je vragen te stellen of even te sparren of dit product voor jou het juiste is.

Neem vrijblijvend contact op